top of page

Разам -- супраць распальвальніка варожасьці

Брати-українці! Білоруський народ не є ворогом для вас і ніколи не буде. Ми разом билися під Оршею, разом брали участь у повстанні Калиновського, разом потерпали від більшовицької навали, разом воювали проти тих самих більшовиків в лісах, разом наші дисиденти йшли проти радянської машини репресій.


Зараз ворог на нашій землі, він давно смоктав кров з білоруського народу, багато разів ми намагалися скинути узурпатора, але нам трошки не вистачало сил, в 20-му році, нас вбивали і мордували, ми намагалися чинити опір як могли, але на поміч режиму прийшов північний москаль та його рос. Гвардія. Зараз багато з тих, кому довелося покинути домівки і переїхати в Україну - долучилися до лав Збройних сил України, з надією на створення власної національної армії та реконкісти проти режиму.


Якби не було важко, білоруський народ буде за вас до загину. Не дайте москалю посварити нас, це йде тільки на користь йому, бо це ж принцип - розділяй та воладарюй.


Разом і до кінця!


Беларусы! У самыя цяжкія часы нашай гісторыі, мы ніколі не паказвалі слабіну і зараз не пакажам! Мы ёсьць моцны і вольны народ! Мы непераможная нацыя, здольная здзейсніць неймавернае - дужацца ў самых цяжкіх для нас умовах.


Расея вядзе вайну супраць Украіны. Бессэнсоўную і крывавую. І на вялікі жаль, нашу родную Беларусь трымаюць як халуя, выкарыстоўваюць для дасягнення сваіх крывавых мэт!


Але мы не здадзімся! Беларускі супраціў жыве і будзе жыць! Беларусь будзе вольная, мы зробім гэта магчымым. Украінцам патрэбна наша дапамога як ніколі раней! Рыхтуемся да абароны айчыны ад неабальшевікоў крамля! Вораг будзе разбіты, перамога будзе за намі! Над намі старадаўняя пагоня і сіла нашых продкаў!


Anchor 1
bottom of page